Vertical tabs not displaying content on page load if first tab is set to active

Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
0
laura3
Dec 12, 2018 09:09 AM 2 Answers General
Member Since Dec 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

Hello

The plugin is working great except for one thing.  When the first content block is set to active it doesn't display the content - setting any other content block to active displays the content on page load as expected.

Any ideas?

Thank you!

 

 

3 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
2 Answers
Sort By:
Best Answer
0
design7
Dec 12, 2018
Flag(0)
Private
Answer is private, only admins or its author or questioner can read.
Replying as Submit
Best Answer
0
PickPlugins
Dec 12, 2018
Flag(0)

Welcome to our forum.

can you please send me a live url of your accordion page?

Regards

laura3
- Dec 19, 2018 11:06 PM
Flag (0)
0

Perfect – working as expected now, many thanks for your quick response and solution!

Best wishes,
Laura

PickPlugins
- Dec 19, 2018 10:16 PM
Flag (0)
0

HI, please download latest version 3.2.3 and reinstall on your site,
https://www.pickplugins.com/my-account/downloads/

Let me know the update.
Regards

laura3
- Dec 19, 2018 04:23 PM
Flag (0)
0

Sure – it's Version 3.2.2 of the premium Accordion plugin.

Thank you!

3+ more comments. Sign in to Reply
Replying as Submit

Please use https://imgur.com/upload to upload your screenshot and share url here.
You can't upload any files or attachment to our server directly for security reason, you can use 3rd party website and share file url here. here is the top file sharing website you can use.

Please login to see your tickets