Video not showing

Mario
Jun 20, 2019 02:45 AM 1 Answers
Member Since Jun 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
I have added the youtube id in the custom post type i created called "videos" https://imgur.com/eVnhYte
2 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.

1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
PickPlugins
Jun 20, 2019
Flag(0)

Welcome to our forum.

Just make sure you place the “Custom youtube video” source at the top under option “Media source”

Please watch this video to understand what option i am talking about.

https://www.youtube.com/watch?v=Zm5vD15yvNM&list=PL2GPPfgLrfWxAZBQc10XCh5wzDSOfPrKB&index=20

If this is still not working please send me a temporary admin access to your site, i will check the issue.

Regards

PickPlugins
- Jun 21, 2019 10:25 PM
Flag (0)
0

Here is the email address you can send login info support@pickplugins.com
Regards

Mario
- Jun 21, 2019 08:05 PM
Flag (0)
0

This is issue is still occuring, what email should i use for you for admin temp access

PickPlugins
- Jun 21, 2019 11:54 AM
Flag (0)
0

Please share admin access to this email support@pickplugins.com

Regards

2+ more comments. Sign in to Reply
Replying as Submit

Please use https://imgur.com/upload to upload your screenshot and share url here.
You can't upload any files or attachment to our server directly for security reason, you can use 3rd party website and share file url here. here is the top file sharing website you can use.

Please login to see your tickets